Goedkoper parkeren dankzij Parkeren met MKB Brandstof
Wouter Nijsen

Parkeren met MKB Brandstof helpt je als automobilist zo goedkoop mogelijk te parkeren met behulp van je iPhone. Het programma kijkt in veertig gemeentes waar je zo dichtbij mogelijk kunt straatparkeren en omzeilt dure parkeergarages. Ideaal!

Met deze app stapt MKB Brandstof in de boksring met de populaire verkeersapp Parkmobile. Het programma onderscheidt zich door ook de parkeerkosten voor jou te factureren. Deze worden zo opgesteld dat ze meteen te gebruiken zijn voor de Belastingdienst.

Op het moment werkt de app niet in iedere stad. Steden die de app voorlopig ondersteunen, zijn onder andere Amsterdam, Den Bosch en Utrecht. Hier kun je dus grotendeels parkeren zonder dat je gebruik hoeft te maken van muntgeld of chipknip.

Geen parkeerboetes dankzij MKB Brandstof

Ook vermijd je met MKB Brandstof vervelende parkeerbonnetjes of onhandige parkeermeters. In feite probeert de app je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Hij berekent de begin- en eindtijd op de parkeerplek en handelt helemaal zelf de betaling af.

Je hoeft daarvoor alleen meer een tegoed op de applicatie te zetten. Dat kan via iDeal of door je aan te melden als pashouder van MKB Brandstof. Vanuit de app zie je waar je je bevindt en waar je eventueel goedkoper kunt parkeren. Als je wegrijdt van de parkeerplaats, krijg je een gratis bericht van de app dat je attendeert dat je het parkeren nog uit moet schakelen. Je betaalt ongeveer twintig cent transactiekosten voor het gebruik van MKB Brandstof.

MKB Brandstof gratis te downloaden

MKB Brandstof is gratis te downloaden via de App Store en is zo’n 3MB groot. De app vereist besturingssysteem iOS 6 of nieuwer en is ompatibel met iPhone, iPad en iPod Touch.

Parkeren met MKB Brandstof

MKB Ondernemers B.V.

2 (2 reviews)
Gratis via App Store

Parkeren met MKB Brandstof
Parkeren met MKB Brandstof
Parkeren met MKB Brandstof
Parkeren met MKB Brandstof
Parkeren met MKB Brandstof

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.