Met ParcelTrack weet je altijd waar je pakketje is

Thomas Haenen
28 december 2016, 16:59
2 min leestijd
Met ParcelTrack weet je altijd waar je pakketje is
ParcelTrack - Levering volgen

ParcelTrack - Levering volgen

Gratis

Reviewscore

7

Kerstmis zit er inmiddels weer op, dus als alles meezit zijn de meeste cadeaus onderhand wel binnen. Met ParcelTrack kun je checken of er tóch nog iets onderweg is.

Lees verder na de advertentie.

ParcelTrack voor iPhone

Tegenwoordig kun je zowat alles online bestellen. Dat gaat zo makkelijk dat je soms wel eens het spoor verliest van alle bestellingen, zeker omdat haast elke website zijn eigen koeriersdienst lijkt te gebruiken. Op een drukke dag kun je best wel eens een half dozijn verschillende bezorgers aan de deur hebben. Toiletpapier via Deutsche Post, de nieuwe AirPods via UPS en andere iPhone-gadgets dan weer via DHL.

Parceltrack

Elke postdienst heeft zijn eigen track & trace-systeem, met eigen codes en nummers om op de hoogte te blijven van je pakketlocatie. Daardoor kan je nogal eens het overzicht kwijtraken. Met ParcelTrack krijg je dat overzicht weer terug. Deze app houdt je pakketten bij van meer dan vijftig wereldwijde bezorgdiensten.

Vanuit het homescreen van de app zie je in één oogopslag welke pakketjes je die dag kunnen verwachten, wanneer ze aan moeten komen en wat er in de nabije toekomst onderweg is naar je huis. ParcelTrack stuurt je bovendien notificaties als de status wijzigt. Via sommige pakketdiensten kun je via de app zelfs live zien waar de bezorger zit.

Helaas kent de app ook nog enkele gebreken. Zo is het op moment van schrijven nog niet mogelijk PostNL-pakketjes perfect te traceren via de app. De statusupdates voor deze pakketjes zijn net wat minder uitgebreid dan in de PostNL-app en ook kun je niet zomaar elk pakketje traceren. Ook fans van goedkope Chinese webwinkels hebben pech, want de bezorgdiensten als ChinaPost die deze bedrijven gebruiken zijn vooralsnog niet in ParcelTrack te vinden.

ParcelTrack downloaden

ParcelTrack downloaden kan gratis via onderstaande link naar de App Store. De app vereist 10MB opslagruimte en werkt op elk apparaat met iOS 7.0 of nieuwer.

ParcelTrack - Levering volgen

ParcelTrack Technologies

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu