Paradude Pro gratis, binnenkort bij Appevent?

Redactie
5 januari 2010, 0:03
1 min leestijd
Paradude Pro gratis, binnenkort bij Appevent?

Op iPhoned schreven we al eerder over de game Paradudes toen hij net in de app store verscheen. Hedendaags zijn er nog steeds twee versies in de app store te vinden, Paradudes (met advertenties) en Paradude Pro (volledige versie). Een groot verschil tussen deze twee games was de prijs, voor Paradude Pro moest je 0,79 EUR neertellen.

Pro versie gratis

Sinds 3 Januari is de pro versie ook gratis te downloaden in de app store, eigenaardig want de lite versie is nog steeds verkrijgbaar. Ook een zoekactie in iTunes levert niks raars op en beide games zijn te bereiken. Op de website van de ontwikkelaar en op zijn twitteraccount staat ook geen mededeling over Paradude Pro.

AppEvent

In de iTunesbeschrijving staat wel de volgende tekst:

AppEvent, elke dag in Januari een gratis app van
Nederlandse of Belgische bodem!

Lees verder na de advertentie.

Bezoek http://www.appevent.com voor meer informatie
en gratis applicaties in de komende dagen.

Hier uit kan worden opgemaakt dat Paradude Pro bij de AppEvent actie hoort, maar hij is echter niet langs gekomen op het moment van schrijven. Ook is de applicatie al sinds 3 Januari gratis, voor een éénmalige actie zou je wat anders verwachten.

Waarschijnlijk is de ontwikkelaar afwezig of heeft hij geen zin om ‘s nachts de applicatie gratis te maken, hoe dan ook een voordeeltje is altijd meegenomen!

Paradude Pro kan je gratis downloaden in de app store.

bron prijsverlaging: appsstore.nl

paradude PRO

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's