Panorama-app Panols gratis downloaden met de Apple Store-app, zo doe je dat
Lars Paymans
Panols

Panols

€ 2,29

Onze score

7,5

Om jou aan te moedigen de Apple Store-app te gebruiken, zet Apple er zo nu en dan een gratis app in. Dit keer is dat Panols, een aanrader voor iedere panoramafotograaf.

Panols gratis via de Apple Store-app

Panols is een app die panoramafoto’s deelbaar maakt op het sociale fotonetwerk Instagram. Door een foto op te knippen kun je ze alsnog als drie vierkante plaatjes uploaden naar Instagram. Op die manier komen ze mooi als brede panoramafoto op je profiel te staan.

Panols

Panols gratis downloaden met de Apple Store-app

  1. Open de Apple Store-app;
  2. Ga naar het Uitgelicht tabblad en scroll naar beneden;
  3. Tik bij ‘Uitgelichte app’ op Download nu gratis;
  4. Tik in het volgende scherm wederom op ‘Download nu gratis’;
  5. Kies ‘Verder’ in de melding;
  6. Wissel de code in om de app direct te downloaden.

Panoramafoto’s eindelijk deelbaar

Als je Panols voor het eerst opstart en toegang geeft tot je filmrol, presenteert de app direct al je panoramafoto’s. Hier staat ook uitgebreide metadata bij en laat je bovendien de titel, beschrijving, locatie en keyword aanpassen. Hoewel de app je foto’s dus opknipt in drie stukken, blijft het origineel gewoon bewaard. Je kunt in de app dus naar hartelust je foto’s gaan bewerken, omdat je originele panorama’s altijd veilig in je filmrol blijven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De actie is geldig tot 15 mei, al kan het ook gebeuren dat Apple de promotie al eerder stopzet. Als teveel mensen Panols gedownload hebben en de promocodes op zijn, zal de aanbieding vanzelf uit de Apple Store-app verdwijnen. Doe er dus je voordeel mee nu het nog kan.

Apple Store

Apple

6,6 (946 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.