Verlies jezelf in het openwereld-avontuur Pan-Pan op iOS

Rutger Otto
12 maart 2017, 13:42
2 min leestijd
Verlies jezelf in het openwereld-avontuur Pan-Pan op iOS
Pan-Pan

Pan-Pan

€ 4,49

Reviewscore

7,5

Fans van puzzelavonturen als Lumino City en Monument Valley zullen in Pan-Pan een mooie nieuwe tijdsbesteding vinden.

Lees verder na de advertentie.

Avontuur op een mysterieuze planeet

Pan-Pan spreekt direct aan dankzij zijn visuele stijl. Die doet denken aan Monument Valley dankzij de zachte kleurtinten, simpele tekenfilmstijl en het isometrische camera. Tijdens het spelen blijkt dat Pan-Pan wel degelijk zijn eigen smoel toont, dankzij de open wereld en puzzels die uitstekend tot hun recht komen op het iPhone-touchscreen.

De game vertelt een verhaal over een ruimteschip die neerstort op een mysterieuze planeet. De bedoeling is dat je het schip weer repareert zodat je terug naar je thuis kunt. Het spel kent geen levels, je kunt gaan en staan waar je wilt. Pan-Pan nodigt uit om te ontdekken, waarna de wereld zich steeds meer ontvouwt. Als speler ontdek je constant nieuwe gebieden en puzzels die erbij horen. Het heeft voor- en nadelen. Je wordt niet aan de hand genomen en soms moet je even zoeken, maar het geeft je ook veel vrijheid. Dat kan soms wat frustrerend zijn.

Gemaakt voor het touchscreen

De bediening in Pan-Pan is simpel. Je tikt op het scherm om het hoofdpersonage te laten lopen. Tikken is eveneens genoeg voor interactie met allerlei dingen in de wereld, zoals schakelaars en personages die je tegenkomt. Door je vinger horizontaal te vegen draai je de camera en je zoomt in en uit door te pinchen.

Download Pan-Pan op iOS

Pan-Pan is een fraaie game met vloeiende animaties en een prettige soundtrack. Het is fijn om in de wereld van deze game rond te lopen, maar een iets beter uitgewezen richting zou Pan-Pan niet hebben misstaan. Ben je van plan 3,99 euro voor het spel uit te geven, houd er dan rekening mee dat je het geduld moet kunnen opbrengen om af en toe te verdwalen.

Pan-Pan

Spelkraft

€ 4,49 via App Store

Pan-Pan
Pan-Pan
Pan-Pan
Pan-Pan
Pan-Pan
Pan-Pan
Pan-Pan
Pan-Pan
Pan-Pan
Pan-Pan

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's