iWork op de iPhone – Pages screenshots gevonden.

Eerder deze week was er al het gerucht dat iWork voor de iPhone beschikbaar zou komen. Dit kwam omdat er in de beschrijving van de Apple Care ‘iWork for iPhone’ stond. Eerder op de keynote op het WWDC stond er op een screenshot ‘Open in Keynote’. Dit screenshot werd snel vervangen door een screenshot waarop stond ‘Open in iBooks’. Nu zijn er een aantal onduidelijke foto’s opgedoken van Pages op de iPhone.

De foto’s zijn gestuurd naar 9to5mac en lijken een bètaversie te zijn van de wellicht aankomende iWork for iPhone. Als dit een bètatest is is de kans groot dat de andere twee applicaties, Keynote en Numbers, ook naar het device komen.

iWork kwam eerder al uit op de iPad en was oorspronkelijk gemaakt voor de Mac. Om iWork op een nog kleiner scherm te maken is het weer een uitdaging voor Apple.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.