Pac-man, eindelijk de originele versie

Redactie
16 februari 2009, 21:14
1 min leestijd

Iedereen kent Pac-man wel. Velen proberen dit spel na te maken, maar geen één applicatie is zoals de echte Pac-man. Nu eindelijk heb ik de echte Pac-man gevonden in de App Store.

Lees verder na de advertentie.

<br />

De applicatie, van Namco, is een complete versie van de originele Pac-man zoals je die kent van vroeger. Tijdens het spelen hoor je de originele geluiden, hoe irritant ze ook zijn. Dit doet mij echt denken aan  ‘vroeger’.

Het besturen gaat niet met behulp van de moderne bewegingssensor, maar gewoon via een controller. Deze controller staat onderin beeld, en is heel makkelijk te bedienen zonder dat je kijkt. De controller-afbeelding lijkt een exacte kopie te zijn van de controller waar je dit vroeger mee speelde.

Conclusie

Pac-man is een leuk spel dat je doet denken aan vroeger. Het was voor mij één van de eerste spellen die ik ooit op een computer speelde, dus is dit extra leuk voor mij. Het leuke aan deze applicatie is dat de originele geluiden er niet uitgehaald zijn. De besturing is goed opgelost door gewoon de controller onderin beeld te zetten. 

Vergis je niet in de versie, want ik praat hier over Pac-man van Namco [iTunes link om verwarring te voorkomen]. Deze applicatie is voor 4,99 te downloaden in de App Store.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu