Pac-Man 256 nu te spelen op de Apple TV
Redactie
PAC-MAN 256 - Endless Arcade Maze

PAC-MAN 256 - Endless Arcade Maze

Gratis

Onze score

8,5

Het nostalgische spelletje Pac Man is nu te spelen op het grote scherm. De ontwikkelaars van Pac-Man 256 hebben de game geschikt gemaakt voor de Apple TV.

Pac-Man 256 Apple TV-app

Pac-Man 256 werd ontwikkeld door Hipster Whale, het team achter het populaire spelletje Crossy Road. De game werd al eerder uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten en is dus nu te spelen op je tv-scherm via de Pac-Man 256 Apple TV-app.

Besturing van Pac Man op je tv gaat met behulp van de afstandsbediening. Swipe naar links of rechts om af te slaan en naar onder of boven om van richting te veranderen en het gele mannetje de juiste kant op te sturen. De game werkt verder precies hetzelfde als op je iPhone of iPad.

Pac-Man 256 heeft veel weg van het oorspronkelijke spelletje, met wat nieuwe moderne elementen erin. De bekende eetbare stippen, de geesten en het fruit – ze zijn allemaal aanwezig om opgegeten te worden door Pac Man, maar er zijn nieuwe spoken en power-ups. Ook het design is van een nieuw jasje voorzien. Niet vreemd is dat er verschillende invloeden van Crossy Road op te merken; zo is het de bedoeling je net als in de endless runner-game zo veel mogelijk naar de bovenkant van het doolhof te bewegen.

[app 1002340615]
[appimg 1002340615]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.