P-2000 laat je weten waar de hulpdiensten naar toe gaan

Redactie
22 oktober 2009, 22:02
1 min leestijd
P-2000 laat je weten waar de hulpdiensten naar toe gaan

P-2000 is systeem waarmee hulpdiensten met elkaar communiceren. Door middel van korte, zakelijke berichtjes weet bijvoorbeeld een ambulance precies waar hij naar toe moet rijden. Deze berichtjes waren al enige tijd via internet te bekijken, maar sinds kort bestaat hier ook een iPhone applicatie voor. Deze applicatie bevat push-notificaties.

Je kan in de applicatie de berichtjes filteren op locatie en hulpdienst. Hierdoor zie je alleen de p-2000 berichtjes die jou interesseren. De berichtjes die voor jou interessant zijn, worden erg overzichtelijk weergeven.

De applicatie P-2000 kan je push-berichten sturen. Door de push-berichten kan je meteen op de hoogte worden gesteld  als er iets gebeurt dat je interesseert. Bij de instellingen van de applicatie kan je een aantal trefwoorden invoeren. Alle P-2000 berichten die jouw trefwoorden bevatten, worden naar je iPhone gestuurd in de vorm van een push-bericht. Omdat de hulpdiensten ook ‘s nachts werken, kan het zo zijn dat je ‘s nachts push-berichten ontvangen. Om dit tegen te houden, kan je de slaap-instellingen activeren. Als deze instellingen aan staan krijg je ‘s nachts geen push-berichten.

P-2000 is voor 2,99 te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's