Nederlandse app Owy zorgt dat je je uitgeleende spullen terugkrijgt

Lars Paijmans
10 april 2017, 12:33
1 min leestijd
Nederlandse app Owy zorgt dat je je uitgeleende spullen terugkrijgt
Owy

Owy

Gratis

Reviewscore

8

Het principe van iets uitlenen, is dat je het uiteindelijk ook weer terugkrijgt. De Nederlandse app Owy helpt met dat laatste en laat je gemakkelijk een lijstje met uitgeleende spullen bijhouden.

Lees verder na de advertentie.

Met Owy weet je altijd wat je uitgeleend hebt

Owy is zo’n app die precies doet wat hij moet doen. In de app stel je een lijst samen van alle uitgeleende dingen, inclusief personen waar je het aan geleend hebt. Voor ieder uitgeleend object vul je drie velden in: de naam, aan wie je het uitgeleend hebt en wanneer je het uitgeleend hebt. Owy kun je natuurlijk ook gebruiken voor een overzicht van de dingen die jij geleend hebt van anderen.

Owy

Omdat Owy is gekoppeld aan je adresboek, kun je gemakkelijk een berichtje sturen naar iemand die iets vergeten is terug te geven. Bij het aanmaken van een herinnering kun je bovendien een foto toevoegen, zodat je bij het uitlenen van een boek ook weet om welk boek het gaat. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld afbeeldingen uit je filmrol.

Een wekelijkse herinnering

In de instellingen kun je een herinnering activeren, die jou iedere week een seintje geeft. Zo weet je precies hoeveel dingen er uitgeleend zijn, en of het al tijd is om je vrienden er voorzichtig aan te herinneren. Owy is gratis te downloaden en gebruiken, zonder advertenties of in-app aankopen. Je hebt iOS 10.2 of nieuwer nodig om de app te gebruiken.

Owy

Jordy Sinke

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's