Nederlandse app Owy zorgt dat je je uitgeleende spullen terugkrijgt
Lars Paijmans
Owy

Owy

Gratis

Onze score

8

Het principe van iets uitlenen, is dat je het uiteindelijk ook weer terugkrijgt. De Nederlandse app Owy helpt met dat laatste en laat je gemakkelijk een lijstje met uitgeleende spullen bijhouden.

Met Owy weet je altijd wat je uitgeleend hebt

Owy is zo’n app die precies doet wat hij moet doen. In de app stel je een lijst samen van alle uitgeleende dingen, inclusief personen waar je het aan geleend hebt. Voor ieder uitgeleend object vul je drie velden in: de naam, aan wie je het uitgeleend hebt en wanneer je het uitgeleend hebt. Owy kun je natuurlijk ook gebruiken voor een overzicht van de dingen die jij geleend hebt van anderen.

Owy

Omdat Owy is gekoppeld aan je adresboek, kun je gemakkelijk een berichtje sturen naar iemand die iets vergeten is terug te geven. Bij het aanmaken van een herinnering kun je bovendien een foto toevoegen, zodat je bij het uitlenen van een boek ook weet om welk boek het gaat. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld afbeeldingen uit je filmrol.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Een wekelijkse herinnering

In de instellingen kun je een herinnering activeren, die jou iedere week een seintje geeft. Zo weet je precies hoeveel dingen er uitgeleend zijn, en of het al tijd is om je vrienden er voorzichtig aan te herinneren. Owy is gratis te downloaden en gebruiken, zonder advertenties of in-app aankopen. Je hebt iOS 10.2 of nieuwer nodig om de app te gebruiken.

Owy

Jordy Sinke

7,4 (3 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.