OV Delay update: volg de bus, tram of metro op een kaart

Roel van Hout
2 december 2013, 17:24
1 min leestijd
OV Delay update: volg de bus, tram of metro op een kaart

Een OV Delay update zorgt ervoor dat je precies kunt zien waar een bus, tram of metro zich op dat moment bevindt. Zo weet je precies wanneer je richting de halte moet.

Lees verder na de advertentie.

9292 is een prima app, maar is helaas niet zo geschikt voor het nauwkeurig plannen van een reis met het openbaar vervoer: de app houdt namelijk geen rekening met vertragingen, die – zeker in drukkere steden – helaas nogal vaak voorkomen.

In augustus van dit jaar verscheen echter OV Delay, een app waarmee je kon zien hoe veel minuten vertraging het vervoermiddel van jouw voorkeur had. De app werkte goed, maar het kwam helaas nog steeds wel eens voor dat je een bus miste. Dankzij een OV Delay update kun je nu ook zien waar de bus op de kaart is. Als je je buurt een beetje kent, weet je daardoor precies hoeveel tijd je nog nodig hebt om bij de bus te komen.

OV Delay update voegt meer haltes toe

Ook voorziet de update in meer haltes voor zowel bus, tram als metro en is het design licht aangepast voor iOS 7. Je hebt daardoor wel iOS 7 nodig om hem te kunnen gebruiken.

OV Delay is gratis, maar heeft ook een betaalde variant. Met een éénmalige in app-aankoop van 1,79 euro wordt het mogelijk om je eigen OV-chipkaart aan de app te koppelen, zodat je snel kunt zien hoeveel saldo je nog hebt. Tegelijkertijd wordt de app daarmee gestript van reclame. De mogelijkheid om bussen, trams en metro op de kaart te zien is wel in de gratis variant beschikbaar.

OV Delay

Deviate

Gratis via App Store
OV Delay
OV Delay
OV Delay
OV Delay
OV Delay
Categorie: Reizen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's