De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

OV Delay update: ondersteuning voor heel Nederland

Roel van Hout
8 januari 2014, 8:03
1 min leestijd
OV Delay update: ondersteuning voor heel Nederland

Goed nieuws: OV Delay, dé app om vertraging in het OV mee bij te houden, is bijgewerkt: een OV Delay update geeft de app landelijke ondersteuning.

Lees verder na de advertentie.

OV Delay, dat in 2013 verscheen, is een app waarmee je kan zien hoe veel minuten vertraging het vervoermiddel van jouw voorkeur heeft. De app kreeg eerder al een update, waardoor je kan zien waar de bus of tram zich op de kaart bevindt. Als je je buurt een beetje kent, weet je precies hoeveel tijd je nog nodig hebt om bij de halte te komen en dus ook of je de bus of tram nog kan halen.

OV Delay update voegt landelijke ondersteuning toe

De afgelopen maanden verschenen er periodiek updates voor de app, die telkens een bepaalde regio in Nederland toevoegden. De dekking is dankzij de update van vannacht eindelijk nagenoeg landelijk – alleen gegevens voor de waddeneilanden ontbreken nog. De update bevat daarnaast nog enkele kleine bugfixes, die verder niet bij naam worden genoemd.

OV Delay is gratis met reclame, al is het ook mogelijk om deze middels een in app-aankoop van 0,89 euro onzichtbaar te maken. Sowieso een goed idee, want je kunt dan ook de gegevens van je OV Chipkaart in de app inladen, zodat je onderweg altijd zicht op je saldo hebt.

OV Delay

Deviate

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
OV Delay
OV Delay
OV Delay
OV Delay
OV Delay
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu