Officiële OV-chipkaart app nu beschikbaar in de App Store
Gijs Ettes

De officiële OV-chipkaart app is sinds vandaag beschikbaar voor de iPhone en iPad. Je kunt met de gratis app snel kaartgegevens zoals je saldo en abonnementen checken.

OV-chipkaart app iphoneMet de OV-chipkaart iOS-app kun je overal je online transactieoverzicht bekijken, servicepunten voor de OV-chipkaart in de buurt vinden en snel je kaartgegevens inzien.

In de app log je in met je Mijn OV-chipkaartaccount, waarna je – net als bij de officiële website – je transactieoverzicht en daarmee je reisoverzicht kunt bekijken. Zo zie je wanneer je ergens in- of uitcheckte en hoeveel de reis heeft gekost.

Check je saldo met de OV-chipkaart app

Handig is dat de OV-chipkaart app de mogelijkheid biedt om het saldo en de abonnementen van je OV-chipkaart te raadplegen. Je ziet daardoor direct hoeveel reistegoed je nog hebt en welke abonnementen zijn geactiveerd. Ook kun je zien of je automatisch opladen hebt aanstaan; een handige functie voor wie vaak gebruikmaakt van het openbaar vervoer.

Helaas is het niet mogelijk om je chipkaart vanuit de app op te laden. Wel biedt de applicatie een sectie met veelgestelde vragen, zodat je snel het antwoord vindt op je vragen.

→ Op zoek naar meer? Check ons overzicht met de nieuwste Reizen apps voor je iPhone!

OV-chipkaart app downloaden

Hieronder vind je de link om de OV-chipkaart app te downloaden voor je iPhone of iPad. De app is gratis beschikbaar in de App Store, vereist iOS 5.0 of hoger en is 2,6MB groot.

OV-chipkaart

Trans Link Systems B.V.

4 (189 reviews)
Gratis via App Store

OV-chipkaart
OV-chipkaart
OV-chipkaart
OV-chipkaart

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.