Microsoft voegt Sunrise-functies toe aan Outlook

Erwin Vogelaar
13 september 2016, 20:17
2 min leestijd
Microsoft voegt Sunrise-functies toe aan Outlook
Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Gratis

Reviewscore

8

Microsoft heeft eindelijk aan Outlook Sunrise-functies toegevoegd. Nu kan het bedrijf de agenda-app echt stopzetten, zoals het al lang van plan was.

Lees verder na de advertentie.

Outlook Sunrise-functies

Al een tijd geleden liet Microsoft weten dat de fijne agenda-app Sunrise stopgezet zou worden nadat het bedrijf de app had overgenomen. Toch moesten gebruikers niet treuren, want de beste functies van de app zouden overgezet worden naar Outlook. Eerder deze maand was Microsoft nog niet zover, omdat de app al op 31 augustus stopgezet zou worden. Inmiddels lijkt het het moment echt dichtbij te komen, want door een nieuwe update krijgt Outlook nu eindelijk zijn Sunrise-functies.

outlook sunrise-functies

Zo heeft Outlook nu icoontjes voor de afspraak die gepland staat. “Koffie” zorgt voor een plaatje van een kopje koffie enzovoort. Als je een afspraak maakt dan voegt Outlook nu ook via Bing een kaart toe naar aanleiding van het adres. Daarnaast is het nu makkelijker om een tijd en datum te vinden bij het plannen van een afspraak. Door de stipjes aan de uiteindes van je geplande afspraak te slepen kun je de desbetreffende afspraak tevens korter of langer maken.

Daarnaast heeft Outlook nu een optionele feed van interessante data, zoals sport-evenementen, televisieprogramma’s en meer. Deze functie is op dit moment echter alleen voor gebruikers met een Office 365-e-mail-adres beschikbaar, terwijl gebruikers met een Outlook.com-adres er later dit jaar gebruik van kunnen maken. Net als Gmail-gebruikers. Voor de zakelijke gebruiker is het met de update nu ook mogelijk om een Skype for Business-meeting te starten via de app.

Microsoft Outlook downloaden

Je kunt de nieuwste versie van Microsoft Outlook weer helemaal gratis downloaden in de App Store. Downloaden kan door op onderstaande link te klikken. De app vraagt om 147MB vrije ruimte op je iPhone of iPad en je hebt minimaal iOS 8.0 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Microsoft Outlook

Microsoft Corporation

Gratis via App Store

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu