Microsoft voegt Sunrise-functies toe aan Outlook
Erwin Vogelaar
Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Gratis

Onze score

8

Microsoft heeft eindelijk aan Outlook Sunrise-functies toegevoegd. Nu kan het bedrijf de agenda-app echt stopzetten, zoals het al lang van plan was.

Outlook Sunrise-functies

Al een tijd geleden liet Microsoft weten dat de fijne agenda-app Sunrise stopgezet zou worden nadat het bedrijf de app had overgenomen. Toch moesten gebruikers niet treuren, want de beste functies van de app zouden overgezet worden naar Outlook. Eerder deze maand was Microsoft nog niet zover, omdat de app al op 31 augustus stopgezet zou worden. Inmiddels lijkt het het moment echt dichtbij te komen, want door een nieuwe update krijgt Outlook nu eindelijk zijn Sunrise-functies.

outlook sunrise-functies

Zo heeft Outlook nu icoontjes voor de afspraak die gepland staat. “Koffie” zorgt voor een plaatje van een kopje koffie enzovoort. Als je een afspraak maakt dan voegt Outlook nu ook via Bing een kaart toe naar aanleiding van het adres. Daarnaast is het nu makkelijker om een tijd en datum te vinden bij het plannen van een afspraak. Door de stipjes aan de uiteindes van je geplande afspraak te slepen kun je de desbetreffende afspraak tevens korter of langer maken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Daarnaast heeft Outlook nu een optionele feed van interessante data, zoals sport-evenementen, televisieprogramma’s en meer. Deze functie is op dit moment echter alleen voor gebruikers met een Office 365-e-mail-adres beschikbaar, terwijl gebruikers met een Outlook.com-adres er later dit jaar gebruik van kunnen maken. Net als Gmail-gebruikers. Voor de zakelijke gebruiker is het met de update nu ook mogelijk om een Skype for Business-meeting te starten via de app.

Microsoft Outlook downloaden

Je kunt de nieuwste versie van Microsoft Outlook weer helemaal gratis downloaden in de App Store. Downloaden kan door op onderstaande link te klikken. De app vraagt om 147MB vrije ruimte op je iPhone of iPad en je hebt minimaal iOS 8.0 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Microsoft Outlook

Microsoft Corporation

8,8 (104115 reviews)
Gratis via App Store

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.