Zo maakt Microsoft Outlook voor iOS een stuk interessanter
Erwin Vogelaar
Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Gratis

Onze score

8

Microsoft heeft Outlook voor iOS een handige update gegeven, waarmee de app met Outlook invoegtoepassingen plots een hoop nieuwe functies krijgt.

Outlook invoegtoepassingen

Microsoft breidt de Outlook-app voor iOS in één keer flink uit met een hoop nieuwe functies. Dit kan, omdat de gigant met bekende namen als Giphy, Trello en Evernote samenwerkt om hun functies in de e-mail-app te stoppen. Zo wordt de app veelzijdiger, makkelijker en leuker. De apps heten invoegtoepassingen en zijn een interessante manier om Outlook weer relevant te maken in 2017. Microsoft weet zich op deze manier namelijk te onderscheiden van de rest.

outlook invoegtoepassingen

De invoegtoepassingen zijn te vinden via een nieuwe knop bij het lezen van een e-mail. Deze knop lijkt op vier kleine vierkantjes, waarvan er eentje wat schuin hangt. Druk je op de knop, dan kun je er onder andere voor kiezen om direct op de e-mail te reageren met een gif uit de database van Giphy, of om de e-mail naar Evernote te sturen en deze daar op te slaan. Ook kun je bijvoorbeeld een e-mail vertalen met Translator, een invoegtoepassing van Microsoft zelf. Je kunt al deze apps gebruiken zonder uit de Outlook-app te gaan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De invoegtoepassingen waren eerder al beschikbaar voor Mac en Windows en nu zijn ze dus ook te gebruiken op iOS. Android krijgt de functie op een later moment. De nieuwe functies zijn op dit moment alleen beschikbaar voor mensen die Office 365 gebruiken. Microsoft zal de invoegtoepassingen ook langzaam uitrollen naar Outlook.com-gebruikers. Om de invoegtoepassingen te gebruiken, moet je ze eerst in het menu activeren door te kiezen welke apps je wil zien.

Microsoft Outlook downloaden

De nieuwste versie van Microsoft Outlook is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 166MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 9.0 draaien.

Microsoft Outlook

Microsoft Corporation

8,8 (107179 reviews)
Gratis via App Store

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.