Winactie Battleship Classic

Redactie
26 november 2011, 14:02
2 min leestijd
Winactie Battleship Classic

Battleship ook wel Slagschip is een klassiek spelletje dat al meerdere keren opnieuw is uitgevonden. Maar eigenlijk blijft het klassieke spelletje met pen en papier toch het leukst en dat wist Peano Mobile, de uitgever van Battleship Classic, maar al te goed!

Lees verder na de advertentie.

Speel alleen of tegen vrienden

In deze gemakkelijk te spelen versie van Slagschip kun je kiezen voor een single game of een game via bluetooth of gamecenter. Zo kun je dus mooi de schepen van je vrienden laten zinken!

Heel handig voor op het werk, school of wanneer je met het openbaar vervoer gaat.

Hoe speel je Battleship Classic?

Je kunt de schepen, die in het spel zijn afgebeeld als blokken, plaatsen op het papier. Druk daarna op start en het spel kan beginnen.

Links bovenin zie je jouw veld en midden op het scherm het veld van de tegenstander waar je je slag kunt slaan.

Om de beurt mogen jij en je tegenstander een vakje aantikken. Heb je niets geraakt, dan komt er een grijs krasje in het vakje. Heb je wel iets geraakt dan krijg je een rood kruisje en mag je nog een keer. Wanneer je een schip hebt laten zinken komt er ‘Ship Destroyed’ in beeld. De beurten gaan zo verder tot een iemand heeft gewonnen.

Wat maakt Battleship Classic anders?

Het mooie aan dit spel is dat dit juist de klassieke versie is. Geen tierelantijnen, geen speciale effecten.

Je hoeft er geen spelkennis voor te hebben en je kunt snel beginnen. Je kunt het spel even tussendoor spelen of je kunt er goed voor gaan zitten.

Winactie

Natuurlijk zijn wij van iPhoned.nl de beroerdste niet en willen wij dit speelgenot met jullie delen! Peano Mobile heeft drie exemplaren beschikbaar gesteld voor jullie en die mogen wij weggeven aan de éérste drie mensen die een e-mail sturen naar Sanne@iPhoned.nl.

Mocht je niet één van de gelukkige zijn, dan kun je het spel ook gewoon kopen voor 0.79 eurocent.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's