Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch nu te downloaden

Erwin Vogelaar
2 maart 2017, 19:17
2 min leestijd
Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch nu te downloaden
Ouderlijk toezicht voor Ninte…

Ouderlijk toezicht voor Ninte…

Gratis

Reviewscore

7,5

De app Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch is nu te downloaden in de App Store. Een must have als je kinderen met de nieuwe spelcomputer gaan spelen.

Lees verder na de advertentie.

Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

Op vrijdag zal Nintendo’s nieuwste spelcomputer te koop zijn. De Nintendo Switch is een opvallend apparaat, want je kunt de spelcomputer zowel onderweg gebruiken als aan een televisie hangen. Speel je bijvoorbeeld het nieuwe The Legend of Zelda: Breath of the Wild op de televisie, dan kun je de tablet uit zijn houder trekken en in de trein gewoon verder spelen. Bij de spelcomputer hoort de app Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch. Deze app is nu alvast te downloaden.

Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch

Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch is een must have voor ouders die kinderen hebben. De app geeft namelijk controle over de speeltijd, zonder dat er in de instellingen van de spelcomputer gedoken hoeft te worden. Na het verbinden met de Switch, is via de app te zien hoelang een kind speelt. Op die tijd kan een limiet gezet worden, waarna de Switch zichzelf automatisch uitschakelt. Nooit meer het excuus ‘Ik moet nog één level!’, als je al bij de auto staat om weg te gaan.

Het is via de app mogelijk om deze speeltijd per dag in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld in het weekend automatisch wat meer speeltijd geven. Ook is met de app te zien welke games je kinderen doen. Er is zelfs in te stellen dat kinderen alleen games onder een bepaalde leeftijdsclassificatie kunnen spelen.

Ouderlijk toezicht voor Nintendo Switch downloaden

De gratis app is nu te downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je maar 58,1MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 9 gebruiken. Uiteraard heb je ook een Nintendo Switch nodig om de app mee te verbinden.

Ouderlijk toezicht voor Ninte…

Nintendo Co., Ltd.

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's