Organiseer en deel inspirerende afbeeldingen met Ember

Gijs Ettes
3 december 2013, 17:04
1 min leestijd
Organiseer en deel inspirerende afbeeldingen met Ember

Ember is een simpele app waarmee je foto’s en afbeeldingen rangschikt in verschillende mappen en deze vervolgens synchroniseert met iCloud.

Ember iPhone appDe app werkt echter ook als je alleen van je iPhone gebruik wilt maken. Met Ember maak je aparte projecten aan, wat handig is voor wie regelmatig met visuele content werkt. Daarnaast zorgt de app ervoor dat je filmrol geen zooitje wordt, aangezien foto’s die je met de app maakt of importeert niet automatisch in de filmrol terechtkomen.

Het gebruik van Ember is rechttoe rechtaan, maar wij hadden graag gezien dat de app over meer features beschikte. Nu is het alleen mogelijk foto’s te maken of te importeren en ze in verschillende mapjes te plaatsen; iets dat ook mogelijk is met bijvoorbeeld Dropbox. Daarnaast is de app voor de Mac alles behalve gratis; voor die versie van het programma moet je maar liefst 44,99 euro neertellen. Voor die prijs krijg je echter weinig aanvullende functies.

Ember werkt op de iPhone, iPad en iPod touch en vereist iOS 7.0 of hoger. De app is 18,6MB groot en via onderstaande link te downloaden.

Lees verder na de advertentie.


Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's