Opmerkelijke veiling: Tweeterena

Redactie
17 april 2010, 13:56
1 min leestijd
Opmerkelijke veiling: Tweeterena

Er bestaan duizenden applicaties voor de iPhone en iPad waarmee je kan Twitteren. De één is nog mooier dan de ander. Vandaag kan je in het bezit komen van zo’n applicatie. Na de aanschaf ervan mag je de applicatie zelfs gaan verkopen in de App Store. De ontwikkelaar van de Tweeterena-software veilt namelijk al zijn broncodes op eBay.

Tweeterena

De software van Tweeterena is erg uitgebreid. Het lijkt zelfs op de applicatie ‘Tweetie’, die al veel prijzen gewonnen heeft voor het uiterlijk. Als je de veiling wint krijg je de broncodes van de iPad-applicatie, de bijna voltooide broncode van de iPhone-applicatie, de Android-applicatie, al het marketingmateriaal en het officiële Twitter-account. Ook krijg je de hele website over de software bij je aankoop als je de veiling wint.

De veiling tot nu toe

Op dit moment is het hoogste bod voor de broncodes 15.000 dollar. Dit klinkt misschien als een hoog bedrag, maar met de juiste vaardigheden heb je dit snel terugverdiend. Op dit moment is de meeste software van Tweeterena gratis te downloaden, maar als jij het voor het zeggen hebt kan je hier dus geld voor gaan vragen. Met name de iPad-versie van de software zal erg populair worden, want het is op dit moment één van de enige Twitter-applicaties voor de iPad.

Lees verder na de advertentie.

De veiling duurt nog maar 3 uur. Als je een bod wilt doen moet je dus snel zijn.

Bron: eBay

Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's