Blijf op de hoogte van oplichting met de Opgelicht-app
Wouter Nijsen
Opgelicht?!

Opgelicht?!

Gratis

Onze score

8

Opgelicht is de officiële app van het gelijknamige televisieprogramma. Met de applicatie blijf je op de hoogte van actuele oplichtingspraktijken aan de hand van handige meldingen. 

App van het bekende televisieprogramma

OpgelichtOplichting vindt helaas veel in ons land plaats en hiervoor is sinds kort de app van Opgelicht?! beschikbaar. Deze applicatie houdt je op de hoogte van relevante oplichtingspraktijken. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, dien je een aantal categorieën te selecteren die je in de gaten wil houden. Zo kun je kiezen voor bepaalde geldzaken, malafide webshops of andere nare praktijken.

Op basis hiervan stuurt de app je relevante meldingen, waardoor jij te weten komt of er (grote) oplichtingspraktijken gaande zijn. Dagelijks ontvang je twee of drie meldingen op je iPhone, wat dus redelijk beperkt is. Dit alles om te voorkomen dat jij wordt opgelicht.

Een handige feature is de mogelijkheid om meldingen met vrienden of familie te delen, als je denkt dat dit ook voor hen relevant is. Dat kan op verschillende manieren, waaronder via Facebook, Twitter of WhatsApp. Het is een simpele functie waarmee je een boel problemen kunt voorkomen.

Opgelicht?! voor iOS downloaden

De Opgelicht-app is gratis via onderstaande link uit de App Store te downloaden. Voor de installatie heb je iOS 7+ en 8,6MB aan vrije opslagruimte nodig. De app bevat geen in-app aankopen of advertenties.

Opgelicht?!

AVROTROS

7 (3 reviews)
Gratis via App Store

Opgelicht?!
Opgelicht?!
Opgelicht?!
Opgelicht?!
Opgelicht?!
Opgelicht?!
Opgelicht?!
Opgelicht?!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.