Openingstijden: Sta nooit meer voor een dichte deur

Redactie
6 november 2009, 15:26
1 min leestijd
Openingstijden: Sta nooit meer voor een dichte deur

Sinds gisteren staat de applicatie ‘Openingstijden’ in de App Store. Met deze applicatie kan je onder andere de openingstijden bekijken van de grootste winkelketens van Nederland. Omdat de openingstijden per filiaal kunnen verschillen, kan je na het selecteren van de winkelketen een filiaal selecteren. Je zal dus nooit meer voor een gesloten deur staan met deze applicatie.

Bij het opstarten van de applicatie wordt je locatie bepaald. Op basis van deze gegevens worden alle winkels in jouw plaats opgezocht. Deze lijst met winkels is zeer uitgebreid. Als je meerdere winkels van één winkelketen in je omgeving hebt, kan je kiezen welke je wilt bekijken. Als je de openingstijden in beeld hebt, kan je deze vervolgens opslaan in je favorieten of e-mailen naar een vriend.

De database van openingstijden.nu is zeer volledig. In mijn stad worden, op 7 of 8 éénmanszaken na, alle winkels weergeven. Als je zelf een winkel hebt, kan je gemakkelijk je winkel in de database toevoegen via openingstijden.nu.

Openingstijden‘ is gratis te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's