Openingstijden bedrijven zichtbaar op iPhone via Foursquare app
Redactie

Foursquare is een combinatie van een sociaal netwerksite en een spel met een competitief element. Maar de app geeft je ook informatie. Zo kun je vanaf nu ook de openingstijden van bedrijven op je iPhone ontdekken.

 

Inchecken op locatie

De Foursquare app onderscheidt zich ten aanzien van de concurrentie door nieuwe mogelijkheden toe te voegen. Als gebruiker kun je na het inchecken meteen zien wanneer een bedrijf de deuren sluit. Maar er kan nog meer informatie verkregen worden, zoals over bezorgtijden. En andere bedrijven kunnen weer via de app laten weten op welk tijdstip  ‘happy hour’ begint.

 

Combinatie van functionaliteiten

De combinatie van functionaliteiten met incheckspecials en openingstijden maakt deze app sterk. Bedrijven kunnen zelf hun openingstijden toevoegen. Daarvoor is een handig stappenplan opgesteld. Als gebruiker van de app, is het nodig om eerst een account aan te maken. De vereisten van de iPhone zijn minimaal iOS 4.0. De app is voor het eerst beschikbaar gekomen in 2009 in de Verenigde Staten. Maar vanaf 2010 heeft Foursquare het netwerk voor gebruik over de hele wereld opengesteld. In Nederland zijn er talloze bedrijven, die informatie via een eigen pagina op de app beschikbaar stellen, zoals Selexyz.

In de App Store is de Foursquare app gratis te downloaden. Maar om er gebruik van te maken, moet je dus wel even een account aanmaken bij Foursquare.

 

Foursquare City Guide

Foursquare Labs, Inc.

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.