Op je iPhone zien of je de Staatsloterij gewonnen hebt
Redactie

Je zult maar miljonair zijn geworden zonder dat je het weet. Met de Staatsloterij app op je iPhone zal dat niet gebeuren. Zodra de trekkingsuitslag bekend is, weet jij of je de nieuwe miljonair bent geworden. Of een meer bescheiden prijs hebt gewonnen.

Lotnummers opslaan

Je kunt via de Staatsloterij app de lotnummers opslaan op je iPhone onder de categorie Mijn Staatsloten. Na de trekkingsuitslag kun je meteen nagaan of je geld hebt gewonnen. Je iPhone heb je natuurlijk altijd bij de hand en met de applicatie dus ook je lotnummers. Maar dat is niet het enige wat deze officiële Staatsloterij app te bieden heeft. Je kunt namelijk ook eenvoudig naar verkooppunten in de buurt zoeken.

Verkooppunt in de buurt

De applicatie geeft een helder overzicht in de vorm van een kaart of lijst, waar de loten voor de Staatsloterij worden verkocht. Je ziet ook meteen hoever de afstand is vanaf je eigen locatie. Als je wilt, kun je ook een overzicht te zien krijgen per plaats of per postcode. De app biedt verder een schat aan informatie over onder meer de producten, spelinformatie, het totale prijzenpakket en de manier, waarop je de prijs kunt innen.

De app Staatsloterij is gratis beschikbaar.

Staatsloterij

Stichting Exploitatie Nederlandse Staatsloterij

3 (18 reviews)
Gratis via App Store
Staatsloterij
Staatsloterij
Staatsloterij
Staatsloterij
Staatsloterij

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.