Ook korting bij in-app aankopen Navigon Select

T-Mobile heeft sinds enkele maanden een deal met de ontwikkelaars van Navigon. Door deze deal kunnen klanten van T-Mobile gratis een beperkte versie van de navigatie-software van Navigon downloaden en gebruiken. Binnen deze software kan je extra kaarten kopen. Deze kaarten zijn ter gelegenheid van de tweemiljoenste klant van Navigon nu aan te schaffen met 25% korting.

Eerder deze week kondigde Navigon aan dat hun applicaties met hoge kortingen via de App Store te downloaden zijn tot en met 13 februari. Ook de in-app aankopen worden tijdens deze periode met korting aangeboden. Het leek er even op dat de in-app aankopen van de gratis versie van Navigon niet werden afgeprijsd, maar dit is gelukkig niet het geval.

Nu 25% korting op nieuwe kaarten

Binnen de applicatie ‘Navigon Select T-Mobile’ kan je nu kaartenpakketten aanschaffen voor 75% van de normale verkoopprijs. De kaarten van Europa kosten door deze actie slechts €14,99. De kaarten van de Benelux kosten tijdelijk €6,99. Tot en met 13 februari kan je dus voor weinig geld je gratis navigatie-applicatie flink uitbreiden.

T-Mobile heeft deze actie via sms naar enkele iPhone-gebruikers verstuurd, maar niet iedereen heeft een sms van het bedrijf ontvangen. Mogelijk komt deze nog dit weekend bij je aan, want de sms’jes worden vaak niet in één keer verstuurd.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.