Ook ‘Funda’ vindt de App Store eindelijk

Redactie
19 april 2010, 13:59
1 min leestijd
Ook ‘Funda’ vindt de App Store eindelijk

Het heeft even geduurd, maar de Funda-applicatie is eindelijk beschikbaar voor de iPhone. De applicatie is gebaseerd op de populairste website om huizen te zoeken. Al veel eerder zagen wij Monx in de App Store staan, maar de applicatie van Funda ziet overzichtelijker uit, en werkt ook nog eens beter.

Als je de applicatie opstart zie je een aantal willekeurige huizen die te koop staan in Nederland. Hier heb je niet zo heel veel aan als iemand die een huis zoekt, want meestal weet je al precies in welke plaats je wilt wonen. Het wordt dan ook pas een leuke applicatie als je naar huizen zoekt op basis van je locatie.

Zoeken op locatie

Als je de locatievoorziening aan hebt gezet krijg je direct een lange lijst met huizen te zien. Je ziet naast elk adres een kleine foto van de voorkant van het huis. Je kan de huizen ook op de kaart bekijken. Hiervoor moet je rechtsboven op ‘Kaart’ tikken.

Lees verder na de advertentie.

Details over een huis

Als je op een huis tikt krijg je meer informatie te zien. Je ziet in dit scherm bijvoorbeeld een uitgebreid verhaal over het huis. In dit verhaal staat meestal de staat van het huis, het aantal kamers in het huis, de oppervlakte van het huis en het bouwjaar. Je kan naast deze informatie ook veel foto’s van het huis bekijken. Als je het huis graag wilt bezichtigen kan je direct de makelaar bellen of mailen vanuit de applicatie.

Categorieën: Lifestyle, Naslagwerken
Spotlight: Kopen

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's