Ontmoet reisgenoten en locals met de Trippal iPhone app
Redactie

Wie op reis gaat en locals of gelijkgestemde reizigers wil ontmoeten kan contact leggen via de Trippal iPhone app. De nieuwe applicatie maakt het heel gemakkelijk om iemand te vinden  en daarmee via de chat in contact te komen.

Contact leggen over de hele wereld

Ben je toevallig in Peking en zoek je iemand die ook alleen reist of zou je wel een local willen ontmoeten? Dan komt de applicatie Trippal op je iPhone je goed van pas. In de applicatie kunnen reizigers en locals een profiel aanmaken. Je vult bovenin het scherm de plaatsnaam in, waar je iemand wil ontmoeten. Daarna maak je een keuze uit twee tabbladen. Via het ene tabblad kun je locals op je bestemming vinden en via het andere tabblad zie je de reizigers die eenzelfde bestemming als jij hebben.

Profielpagina

Aan de hand van de profielpagina van een reiziger of local kom je erachter hoe iemand eruit ziet, wat de woonplaats is, wanneer de persoon geboren is en of die studeert of werkt. Bij reizigers zie je natuurlijk ook de reisplannen. Trek de aandacht van iemand door de wave-knop te gebruiken of om iemand uit te nodigen voor de chat.

Het is natuurlijk leuk als veel reizigers de Trippal app gaan gebruiken om de kans op een succesvolle ontmoeting groter te laten worden. Je kunt de app in elk geval gratis downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.