Ontdek op je iPhone de kansen van Oranje met Euro 2012 app
Redactie

De belangrijkste vraag voor de voetballiefhebbers in Nederland is natuurlijk wat de kansen van Oranje zijn op het komende Europese kampioenschap voetballen. Met de EK 2012 app op je iPhone blijf jij steeds op de hoogte van de actuele kansen van het Nederlands elftal.

Notering van wedkantoren

De applicatie Euro 2012 bepaalt aan de hand van de noteringen van wedkantoren in Engeland de kansen van Oranje. Maar ook van andere landen kunnen de kansen worden berekend en uitgedrukt worden in percentages. Het leuke van de app is, dat de kans tot aan de eindronde van de EK op 1 juli in Kiev kan worden berekend. Het is natuurlijk te hopen, dat het Nederlands elftal de eindstrijd haalt.

Winstkansen blijven schommelen

De winstkansen van elk voetballand blijven natuurlijk schommelen. Daarom zal de applicatie elke vijf minuten de kansen controleren en weergeven wat de kans is dat ons Oranje de winnaar zal worden van het Europese kampioenschap voetbal. De winstkansen blijven elke keer schommelen, omdat er natuurlijk blessures ontstaan en er schorsingen van belangrijke spelers kunnen ontstaan. Slechte prestaties in de voorronden doet de kans om toernooiwinnaar te worden ook aanzienlijk dalen.

Als jij op de hoogte wilt blijven van de kansen van Oranje om als winnaar het toernooi te beëindigen, dan kun je de app Euro 2012 gratis downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.