Ontdek of jij je vrienden kent met de iPhone app Fruess
Redactie

Heb jij veel vrienden en denk je dat je ze goed kent? Dat kun je nu ontdekken met de nieuwe spel applicatie Fruess op je iPhone. Het interactieve spel geeft je de kans om te bewijzen dat jij je vrienden goed kent.

Wie is het?

fruess-app-iphoneDe app Fruess is gebaseerd op het bekende spel ‘Wie is het?’, maar in tegenstelling tot dat spelletje gaat het bij Fruess niet om fictieve personages, maar om je eigen vrienden en vriendinnen van Facebook. Je kunt je vrienden uitnodigen om het spel te gaan spelen om zo te ontdekken wie het meeste weet over gezamenlijke vrienden. Zo kun je herinneringen ophalen, maar ook persoonlijke vragen aan elkaar stellen, die met ja of met nee beantwoord moeten worden. Wie als eerste raadt over wie het gaat heeft het spel gewonnen.

Persoonlijke verhalen

Het leuke van Fruess is dat je al je vrienden op een andere manier kunt leren kennen, want achter elk persoon gaat natuurlijk een verhaal schuil. Je kunt naar herinneringen vragen, maar wellicht ook te weten komen of iemand een geheim heeft. Natuurlijk komen ook de laatste roddels naar voren en verneem je vast en zeker bijzondere verhalen.

De app Fruess is gratis beschikbaar voor de iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.