Ontdek nieuwe fietsroutes met de Bikemap op je iPhone
Redactie

De Bikemap app bestond al voor de iPhone, maar er is nu een volledig nieuwe versie gelanceerd. In de nieuwe versie van de app zijn een aantal extra functies opgenomen, zoals het opnemen van je fietsroute om deze vervolgens met anderen te delen.

Achthonderdduizend fietsroutes

Als je een liefhebber bent van fietsen, dan kun je met de Bikemap app goed uit de voeten. Er staan maar liefst meer dan achthonderdduizend verschillende fietsroutes over de hele wereld tot je beschikking. Je kunt via de app direct in je eigen omgeving zoeken om een leuke fietsroute te vinden. Dat kan heel eenvoudig aan de hand van je huidige locatie. De routes kunnen bekeken worden op een kaart met daarbij extra informatie, zoals de afstand en een toelichting.

Neem je eigen fietsroute op

Je kunt met de Bikemap op je iPhone zelf ook fietsroutes opnemen en deze met de andere gebruikers delen. In dat geval moet je wel over een account bij Bikemap.net beschikken om de route te uploaden, maar je kunt ook inloggen met je Facebook account. Als je zelf een route aan het fietsen bent dan fungeert de app trouwens ook als navigatiesysteem door de weergave op de interactieve kaart.

Bikemap - Map for Cycling

Bikemap GmbH

Gratis via App Store
Bikemap - Map for Cycling
Bikemap - Map for Cycling
Bikemap - Map for Cycling
Bikemap - Map for Cycling

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.