Ontdek het nieuwste innovatieve spel van Disney op je iPhone
Redactie

Disney heeft met de lancering van Mittens een prachtig nieuw puzzelspel voor onder meer de iPhone uitgebracht. Jij bent in het spel de poes Mittens en reist daarbij door de wereld om Mia te veroveren.

Reis door de wereld

app-mittensIn het spel Mittens ga je tijdens de reis cadeautjes, ballonen en melk verzamelen om daarmee het hart van Mia te stelen. De reis is echter niet zonder gevaren, want sluwe figuren houden zich op in de wereld en overal liggen gevaarlijke vallen op de loer. Jij moet je verstand gebruiken om zoveel mogelijk items te verzamelen door onder meer te tikken, vegen en te slepen. Ontdek de verschillende levelpakketten met krankzinnge situaties in Miltown, Balloonland en in de Mouse Cave.

75 levels

Je kunt meer dan genoeg uitdaging vinden met 75 levels, die elk vol met actie en spanning zitten en garant staan voor uren speelplezier. Als jij alle vaardigheden goed beheerst, dan kun je beloond worden met een bonus. Je krijgt dan namelijk toegang tot extra levels met nog meer uitdaging. Je betaalt 0,89 euro voor de drie levelpakketten en kunt desgewenst tegen betaling ook het vierde levelpakket spelen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.