Ontdek de wereld met de Fog of World game op je iPhone
Redactie

De game Fog of World laat je de wereld ontdekken op je iPhone. Er hangt een mistige waas over nog onontdekte plekken, die tijdens je reizen over de wereld in dit real-life spel langzaam zal optrekken.

Fog of World

De game Fog of World is een aanrader als je veel reist en de wereld op een unieke manier wilt ontdekken. Zo krijg je met deze app een origineel overzicht van de plekken waar je in je leven bent geweest. De locaties waar je niet bent geweest, blijven in mist gehuld. Nadeel van de app is dat je wel constant een GPS-verbinding moet hebben anders kan je locatie niet worden vastgelegd. De batterij van je iPhone zal snel leeg zijn, maar dat kun je ondervangen door van een externe GPS tracker gebruik te maken. Dat raadt de ontwikkelaar Ollix zelf trouwens aan.

Badges verdienen

Je kunt erkenning krijgen voor je reizen door badges te verdienen. Dat kan bijvoorbeeld door een gebied van een bepaalde oppervlakte te wandelen. Er zijn echter ook lastiger opgaven om badges te verdienen, zoals veertig gebieden bezoeken om een compleet continent aangedaan te hebben. Om alle badges uit te spelen moet je dus echt wel een fervent reiziger zijn.

De app Fog of World is voor 3,99 euro te downloaden op je iPhone

Fog of World

Ollix

9,0 (5 reviews)
€5,49 via App Store
Fog of World
Fog of World
Fog of World
Fog of World
Fog of World

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.