Ontdek de snoeplevels van Angry Birds Space op je iPhone
Redactie

Rovio is de ontwikkelaar van de game Angry Birds Space en heeft na een setje van tien ijslevels nu ook tien nieuwe snoeplevels aan het spel toegevoegd. Bereik de nieuwe planeet Utopia met je iPhone en ontdek al het lekkers, zoals popcorn, snoepjes, pudding en koekjes.

Functie van de pudding

In het spel Angry Birds Space heeft de pudding van de tien nieuwe levels een gelijke functie als in de Angry Birds game. De pudding kun je namelijk in de wereld vol snoep gebruiken om tegen aan te stuiteren. Je kunt de pudding ook gebruiken om er vogels tegen aan te schieten om ze de andere richting op te laten gaan. Ook kun je door de pudding hoger springen. Aan de popcorn is weer een hele andere functie toebedeeld. Op deze planeet zie je de popcorn namelijk in de rondte vliegen en schade veroorzaken. Wil je een volgend level spelen, dan moet je natuurlijk wel zorgen, dat je de level er voor hebt uitgespeeld.

Gemiddeld 4,5 ster

De game Angry Birds Space is al sinds 22 maart 2012 beschikbaar en heeft van de spelers in de Nederlandse App Store een gemiddelde van 4,5 ster gekregen. Angry Birds Space is de vierde versie van het vogelspel en staat stevig in de top tien voor wat betreft de beste verkochte games.

Heb je het spel nog niet? Je kunt Angry Birds Space voor 0,79 euro downloaden op je iPhone.

Angry Birds Space

Rovio Entertainment Oyj

Gratis via App Store
Angry Birds Space
Angry Birds Space
Angry Birds Space
Angry Birds Space
Angry Birds Space

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.