Ontdek de hipste winkels met Nlstreets op je iPhone
Redactie

Met de applicatie NLstreets op je iPhone kun je meer dan elfhonderd hippe winkels vinden in bijna dertig steden. Ontdek de leukste winkels en plan je eigen shoproute in een van de 29 steden.

Hippe en originele winkels

De NLstreet applicatie biedt een overzicht van een groot aantal hippe en originele winkels. Je kunt beschrijvingen vinden net als informatie over het aanbod van merken en producten in een winkel. En de informatie wordt door afbeeldingen begeleid. Op basis van de contactgegevens van de winkels, kun je zelf een shoproute plannen.

Op de hoogte blijven van nieuwtjes

Het is natuurlijk leuk om voor een bezoek aan een stad een leuke shoproute uit te stippelen. Maar als modebewust persoon vind je het misschien ook interessant om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en trends. En daar voorziet deze NL streets app eveneens in. Het gaat daarbij niet alleen om aanbiedingen met een commercieel karakter. Er wordt namelijk ook andere interessante informatie verstrekt. Bijvoorbeeld dat er van 18 mei tot en met 20 mei 2010 een open atelierroute in de Jordaan gehouden wordt. Tijdens deze dagen kun je meer dan 70 ateliers en werkplaatsen van kunstenaars bezoeken.

De NLstreet applicatie is gratis te downloaden op je iPhone. En is interessant omdat er gewoon voor iedereen wat leuks te vinden is.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.