Ontdek de Amsterdamse grachten met de VaarWater 2 app op je iPhone
Redactie

Als je Amsterdam vanaf het water wilt ontdekken via de Amsterdamse grachten, dan kun je gebruikmaken van de VaarWater 2 app op je iPhone. Zo vaar je de leukste routes door Amsterdam en maak je gebruik van handige functies.

Ondersteuning tijdens het varen

vaartocht-vaarwater2-appDe VaarWater 2 applicatie biedt ondersteuning tijdens het varen door bijvoorbeeld je van boei naar boei te laten navigeren bij het volgen van een Vaarroute. Deze navigatiefunctie laat je de route op de kaart zien en als je de route gaat volgen, dan zie je op de kaart ook allerlei leuke points of interests. Daar kun je een foto van maken en deze meteen delen met andere gebruikers. In totaal biedt de app veertienhonderd verschillende point of interests, die variëren van culturele activiteiten tot beweegbare bruggen en van winkels tot faciliteiten.

Extra opties in de toekomst

In de nabije toekomst zullen er meer opties toegevoegd worden aan de VaarWater 2 app, zoals de mogelijkheid om de drukte in de grachten te zien. Zo kun je zien waar je het beste langs kunt varen om de drukte te mijden. Overigens moet je om gebruik te maken van de app wel inloggen met je Facebook account.

VaarWater

Stichting Waternet

7 (11 reviews)
Gratis via App Store
VaarWater
VaarWater
VaarWater
VaarWater
VaarWater
VaarWater
VaarWater
VaarWater

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.