Onofficiële Lowlands applicatie LLowguide staat in de App Store

Een onofficiële applicatie van LowLands staat al sinds juli in de App Store. Deze applicatie laat over 2 weken een schema zien met alle optredens van LowLands. Het is mogelijk om deze optredens als favoriet aan te wijzen, waardoor het in een apart schema te zien is. Hierdoor wordt het schema overzichtelijker.

Op dit moment kan je nog niets met de applicatie. De applicatie crashed bij alles wat je doet, maar hier komt volgens de ontwikkelaar verandering in. Na een update met alle bands en tijden wordt de applicatie wel stabiel.

De ontwikkelaar heeft ervoor gekozen om alle informatie offline op de iPhone te zetten. Dit lijkt mij niet handig, want het idee van de digitale programma schema’s is dat ze altijd actueel zijn. Bij de iPhone is dit dus niet het geval. De LLowguide krijgt elke keer als er iets verandert een update in de App Store. Dit gaat naar mijn mening veel te langzaam bij Apple, en dus is het idee van het actuele digitale programmaboekje een beetje weg.

LLowguide is gratis te downloaden uit de App Store. Als je liever de officiële applicatie van LowLands wilt gebruiken, moet je nog even wachten. Lowmap ligt nog ter goedkeuring bij Apple.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.