Onofficiële IKEA web applicatie neemt ergernissen weg

Redactie
7 augustus 2009, 13:10
1 min leestijd
Onofficiële IKEA web applicatie neemt ergernissen weg

Jonathan Hogervorst heeft zojuist een web applicatie gelanceerd die veel ergernissen in de IKEA wegneemt. Deze web applicatie laat je namelijk een boodschappenlijstje maken terwijl je door de IKEA loopt. Normaal moet je dit doen op een klein blaadje van de IKEA.

IMG_0501De applicatie is zeer eenvoudig, maar doet precies waar het voor gemaakt is. Na het openen van de web applicatie zie je één knop: ‘Item toevoegen’. Als je hierop klikt, kan je informatie invoeren van het product dat je wilt hebben. De volgende velden zijn aanwezig:

  • Naam product
  • Extra informatie (denk aan maten)
  • Aantal
  • Stelling
  • Vak

Vooral de laatste twee invoervlakken zijn belangrijk, want hierdoor kan je jouw product vinden in het zelfbedieningsmagazijn.

Als je klaar bent met invoeren, klik je op ‘opslaan’. Je keert nu terug naar de ‘homepage’, waar je je toegevoegde producten allemaal kan bekijken en bewerken. Als je door het magazijn loopt met dit boodschappenlijstje, hoef je alleen maar op het product te tikken om het af te vinken of te verwijderen. Ook is het mogelijk om alles in één keer te verwijderen.

Lees verder na de advertentie.

De IKEA-app is voor iedereen met een internet-abonnement gratis te gebruiken. IKEA heeft nog niet gereageerd op deze applicatie.

Bron: IKEA-app

IMG_0498IMG_0499IMG_0500

Spotlight: Ikea

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's