Onofficiële Schiphol-app krijgt ondersteuning voor Apple Watch
Redactie

De onofficiële Schiphol-app voor iOS heeft een update gekregen waardoor deze nu ook de laatste vluchtinformatie naar de Apple Watch stuurt. Denk aan informatie over de gate of bagageband waar je naartoe moet.

Schiphol-app werkt nu ook met je Apple Watch

De Apple Watch-ondersteuning voor de Schiphol-app is vrij basic, maar toont wel de belangrijkste informatie voor je vluchten die vanaf of naar Schiphol gaan op je pols. Zo kun je snel checken wanneer je vlucht wordt verwacht en in welk hal of welke gate je moet zijn. Ook zie je in één oogopslag bij welke band je bagage aankomt en blijf je op de hoogte van vertragingen.

schiphol-app

Voor meer gedetailleerde informatie over de status van je vlucht, tijden en eventuele wijzigingen kun je terecht in de app op je iPhone of iPad. Deze is sowieso de moeite waard voor wie regelmatig vanaf of naar Schiphol vliegt, dankzij de prettig werkende en overzichtelijke interface.

Je ziet snel wat je moet weten over je vlucht, maar kunt ook zaken als het vliegtuigtype, vliegtuigregistratienummer en de tijd waarop de eerste bagage aankomt op de band checken. Wat dat betreft troeft de app de officiële applicatie van Schiphol Amsterdam Airport af.

Schiphol-app downloaden

De laatste versie van de onofficiële Schiphol-app brengt naast Apple Watch-ondersteuning ook wat kleine bugfixes. De applicatie vereist iOS 8.0+, minimaal 11,1MB aan vrije opslagruimte en is gratis te downloaden in de App Store.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.