Onofficiële Buienradar-app verovert de App Store

Redactie
14 juli 2011, 22:42
1 min leestijd
Onofficiële Buienradar-app verovert de App Store

Het is vandaag een grauwe dag in Nederland. Op de meeste plaatsen regent het al 16 uur non-stop. Velen checken elk uur Buienradar om te kijken of er al een eind aan komt. Ook op iOS-apparaten wordt Buienradar vaak bekeken via de officiële app, maar men is vaak niet tevreden over de app. Zo ook de ontwikkelaars van TVGids.nl. Zij ontwikkelden hun eigen Buienradar-app.

Sneller, beter en mooier

Lees verder na de advertentie.

De ontwikkelaars hebben al hun punten van ergernis aangepakt, en het resultaat is de applicatie ‘Buienradar, met 2 uurs voorspelling en makkelijker in gebruik!’. Deze enorme titel dekt goed de lading van de app. Tijdens het eerste gebruik merk je al snel dat de applicatie vele malen sneller is dan de officiële applicatie. Dit is erg fijn, want als je alleen  de beschikking hebt over een GPRS-signaal, duurt het laden van voorspellingen ongeveer 20 seconden korter.

Extra functies

Daarnaast biedt de nieuwe applicatie enkele extra functies bovenop de functies die je van de app mag verwachten. Zo is er bijvoorbeeld een ‘GPS tabel’ in de app verwerkt. Deze tabel geeft voor iedere 5 minuten aan of het gaat regenen op de locatie waar je op dat moment bent. Erg handig dus, als je van plan bent op de fiets boodschappen te doen!

De onofficiële Buienradar-app is gratis te downloaden uit de App Store.

Categorieën: Gratis, Het weer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's