VI biedt extra online content voor abonnees met het nieuwe VI Premium

Rutger Otto
7 mei 2014, 15:19
2 min leestijd
VI biedt extra online content voor abonnees met het nieuwe VI Premium

Het nog steeds populaire Voetbal International breidt de online diensten flink uit. Het voetbalmedium komt met VI Premium, dat de website en het magazine met elkaar verbindt en daar vele extra’s aan toevoegt. Onder meer te lezen op iPad en iPhone.

Lees verder na de advertentie.

vi premium klein

Voetbal International noemt VI Premium zelf een verlengde van alle digitale platformen. “De complete voetbalwereld, 24 uur per dag beschikbaar op je pc, smartphone of tablet.” In deze abonnementsvorm moeten artikelen van VI.nl en het magazine bij elkaar komen, waaronder de interviews en de columns van Johan Derksen, Nico Dijkshoorn en René van der Gijp.

De verslaggevers van VI Premium krijgen een eigen podium waarop zij regelmatig gaan schrijven over clubs die ze volgen. Verder zijn er wedstrijdanalyses van Taco van den Velde en Freek Jansen.

Exclusieve content op VI Premium

Het is de bedoeling dat op VI Premium extra content komt te staan die niet op de website of in het blad is te lezen. Zo maken buitenlandspecialisten exclusieve artikelen en schrijven Tom Knipping en Iwan van Duren over de onderzoeken waar zij mee bezig zijn. Voor fans van de succesvolle VI Boeken is er meer goed nieuws: op VI Premium zijn zo nu en dan voorpublicaties te lezen.

Voetbal International doet daarnaast de belofte dat gebruikers gelegenheid krijgen om vragen te stellen aan de VI-journalisten. Op die manier krijgen bezoekers de kans mee te praten over actuele onderwerpen en kunnen ze onderwerpen aandragen bij de redactie.

Update voor de VI-app

VI Premium is vanuit de iOS-app van VI te openen onder het kopje ‘abonnementen’. Heb je al een abonnement op het magazine, dan is VI Premium gratis, anders betaal je 7,99 euro per maand. Wil je eerst testen of het iets is, dan kun je VI Premium twee weken gratis uitproberen. Daarvoor vul je je gegevens in, het abonnement stopt vanzelf.

Voor de gelegenheid is de app van VI geüpdatet. Er is nu zowel links als rechts een menu. Aan de linkerkant het algemene menu, aan de rechterkant je persoonlijke menu met links naar je favoriete competities, teams en spelers. De app is gratis te downloaden voor iOS 6 en hoger. Je hebt dan 23,5 MB aan vrije opslagruimte nodig.

Voetbal International

Voetbal International

Gratis via App Store

Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Voetbal International
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu