oneSafe ideale app om je wachtwoorden op te slaan op je iPhone
Redactie

De app oneSafe is een iOS applicatie  en geschikt om al je vertrouwelijke informatie op je iPhone op een veilige plek te bewaren. De app wordt door de ontwikkelaar zelf vergeleken met de zwaar beveiligde Fort Knox.

Veilige omgeving

onesafeMet de oneSafe app op je iPhone heb je de mogelijkheid om al je vertrouwelijke gegevens, zoals wachtwoorden, rekeningnummer of geheime foto´s op een veilige locatie te bewaren. De informatie wordt met de oneSafe app veilig bewaard via een AES 256 versleuteling met een 256 bit-code. De app is ideaal als je veel verschillende wachtwoorden, pincodes en gebruikersnamen hebt en het lastig vindt om deze te onthouden.

Documenten geheimhouden

De oneSafe app biedt ook uitkomst als je niet alleen je wachtwoorden en gebruikersnamen veilig wilt bewaren, maar ook als je geheime documenten hebt, die je liever voor jezelf houdt. Denk bijvoorbeeld aan geheime foto´s of ander materiaal, zoals een PDF of Worddocument, dat niet voor de buitenwereld is bestemd. Een ander gemak dat de app biedt is, dat je via oneSafe automatisch kunt inloggen op verschillende websites.

Wil jij belangrijke informatie op een veilige plek en binnen handbereik bewaren? Download dan de oneSafe app op je iPhone en wees verzekerd van de opperste staat van veiligheid.

oneSafe 3

Lunabee Pte. Ltd.

7 (2 reviews)
€ 30,99 via App Store
oneSafe 3
oneSafe 3
oneSafe 3

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.