Wachtwoordbeheerder OneSafe is gratis App van de Week
Wouter Nijsen
oneSafe 3

oneSafe 3

€ 30,99

Onze score

7,5

De populaire wachtwoordbeheerder OneSafe is verkozen tot de gratis App van de Week. Deze applicatie beveiligt al je wachtwoorden met encryptie en biedt diverse handige opties.

Wachtwoorden beheren met OneSafe

Er staan verschillende wachtwoordbeheerders in de App Store, die allemaal hun voor- en nadelen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksvriendelijke LastPass, of het populaire 1Password. OneSafe beschikt over alle functies die je van een wachtwoordbeheerder zou verwachten en is tot volgende week donderdag gratis te downloaden.


OneSafe maakt het mogelijk om al je wachtwoorden en persoonlijke data op een veilige manier op te slaan. De versleuteling van de app verloopt via AES-256, de meest geavanceerde vorm van encryptie voor mobiele apparaten. Naast je wachtwoorden kun je ook belangrijke documenten, bankgegevens, pincodes en nog veel meer in OneSafe kwijt. De app zorgt ervoor dat alles veilig wordt bewaard en alleen jij toegang tot je gegevens hebt.

Daarnaast biedt oneSafe de mogelijkheid om data via iCloud Drive of Dropbox te synchroniseren. Een handige functie, omdat je zo overal en op alle apparaten je persoonlijke gegevens bij je hebt. Ook fijn is de Touch ID-ondersteuning, waardoor je de app met je vingerafdruk kunt beveiligen. Zo weet je zeker dat je wachtwoorden en persoonlijke data veilig is.

OneSafe downloaden

Al met al is OneSafe een hele complete wachtwoordbeheerder. De app kost normaliter 4,99 euro in de App Store, dus het is de moeite waard om ‘m de komende week te downloaden. Voor de installatie is 48,9MB aan vrije opslag en iOS 9+ benodigd.

oneSafe 3

Lunabee Pte. Ltd.

7 (2 reviews)
€ 30,99 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.