Onderdelen verzamelen in Knack’s Quest
Roel van Hout

Liefhebbers weten dat eind deze maand de Playstation 4 verschijnt. Eén van de games die bij de lancering beschikbaar zijn, is Knack. Bereid je vast voor op dit spel met Knack’s Quest op je iPhone!

Knack is een avonturenspel, waarin je een robot speelt die voortdurend zijn krachten uitbouwt door speciale onderdelen te verzamelen. Je kunt nu alvast beginnen met het opsparen van onderdelen door het spelen van Knack’s Quest.

Knack's Quest

Deze iPhone game is, de titel en stijl uitgezonderd, verder op geen enkele manier vergelijkbaar met Knack voor de PS4: het is namelijk een simpele puzzelgame in de stijl van Bejeweled. Dat betekent dezelfde vormen op een rij zetten en combineren om zo ruimte te maken voor nieuwe vormen. Terwijl je puzzelt, zul je onderdelen ontgrendelen.

Knack’s Quest komt een kleine maand voor release PS4

Aangezien de PlayStation 4 pas eind deze maand wordt verkocht, zul je die onderdelen nu nog even moeten bewaren op je iPhone. De ontwikkelaar, Sony, heeft al laten weten dat in een aankomende software update (vermoedelijk op 29 november) de mogelijkheid om onderdelen naar de PS4 te versturen, zal worden ingebouwd.

Tot die tijd is het lekker puzzelen in Knack’s Quest, al voelt het allemaal wel heel erg bekend. Met name leuk voor spelers die later in de maand met de PS4-titel aan de slag gaan!


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.