Omfietswijngids 2013 app op je iPhone voor de beste wijnen
Redactie

De Omfietswijngids 2013 applicatie voor de  iPhone is de opvolger van de Supermarktwijngids. De Omfietswijngids app laat je zien voor welke heerlijke wijnen je zeker een blokje om kunt fietsen.

Omfietswijnen

Met de app Omfietswijnen op je iPhone vind je op een makkelijke manier de lekkerste wijnen in je omgeving, zoals in natuurvoedingswinkels, supermarkten, Gall & Gall en in de Hema. Voor de samenstelling van de wijngids heeft Nicolaas Klei ongeveer drieduizend wijnen geproefd. Daaruit is een selectie van 338 wijnen samengesteld, die je in de app terug kunt vinden. Alle wijnen hebben een beoordeling in de vorm van glaasjes gekregen en zijn voorzien van een uitgebreide omschrijving. Bovendien kun je van de wijnen ook een afbeelding zien.

Zoekfunctie

De app Omfietswijnen 2013 biedt een handige functie om te zoeken op verschillende criteria. Je kunt bijvoorbeeld wijnen zoeken per winkel, maar ook op prijs, land van herkomst en kleur. Weet je de naam van de wijn die je wilt kopen, dan vul je die natuurlijk gewoon direct in. De topwijnen worden per kleur in een overzichtelijk rijtje getoond en je hebt de mogelijkheid om wijnen te delen via Facebook, Twitter of e-mail. De Omfietswijngids 2013 app is gelijk aan de papieren versie en ideaal voor de wijnliefhebber om op de iPhone te hebben.

De app Omfietswijngids 2013 is niet goedkoop met een prijs van 5,49 euro, maar je kunt er veel plezier aan beleven.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.