OJ: nieuwe Reddit iPhone-app met mooi iOS 7-design

Wouter Nijsen
7 oktober 2013, 11:59
1 min leestijd
OJ: nieuwe Reddit iPhone-app met mooi iOS 7-design

OJ is een nieuwe Reddit iPhone-app met een mooi iOS 7-uiterlijk. De app kost je iets minder dan een euro en ziet er dus goed uit. OJ is alleen niet echt de moeite waard als je hem met zijn concurrentie vergelijkt.

Reddit is al jaren een enorm populaire website voor het laatste nieuws en allerlei discussies. Het ontbreekt echter al jaren aan een officiële Reddit-app. Alien Blue vervult die rol daarom al tijden, en is nog steeds de officieuze koning op het gebied van Reddit iPhone-apps.

OJ gaat nu de strijd aan met het enorm populaire Alien Blue, en doet dat onder andere met de handige functie om je anoniem op verschillende zogeheten subreddits te abonneren. Dit zijn specifieke subfora die op één onderwerp zijn toegespitst, van gangbare zaken als iPhones tot het aanbidden van specifieke Pokémon.

Je hebt voor dat anoniem abonneren wel een registratie in de app zelf nodig. Daarna werkt alles zoals je in Reddit gewend bent, en kun je topics onder andere sorteren op Controversieel, Hot, Nieuw en Top.

Lees verder na de advertentie.

Het grootste nadeel van OJ is echter dat de app alleen native is zolang je op de voorpagina, bepaalde subreddits en je accountpagina blijft. Anders ga je naar de mobiele site van Reddit. En daar koop je natuurlijk geen Reddit iPhone-app voor. Alien Blue is bijvoorbeeld helemaal native, én gratis te downloaden. Er is om die reden nog genoeg werk aan de winkel voor OJ. Alleen met een mooi smoeltje kom je er anno 2013 niet meer.

Bekijk ook ons overzicht met 50 beste iPhone-apps!


Via: iPhoneclub

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's