Placeholder

Oggl, het strak vormgegeven fotonetwerk van Hipstamatic, werkt nu niet meer op uitnodiging maar is voor iedereen te gebruiken.

Oggl werd al een paar weken geleden door Hipstamatic uitgebracht. Toen was de app alleen te gebruiken nadat je door de ontwikkelaars was toegelaten. Nu kan iedereen die de app download deze direct gaan gebruiken.

Oggl beschijft zichzelf als “A Community Of Creative People Capturing & Curating Their Lives Through Photography“. Net als Instagram is het een foto-deel dienst, maar Oggl hoopt wat minder massaal te worden dan Instagram. Die app is eigendom van Facebook en wordt al lang niet meer alleen gebruikt om de mooist geschoten en nagewerkte foto’s te laten zien.

Oggl wil wel de verzamelplaats voor zulke foto’s zijn. Delen kan gewoon naar Facebook, Twitter, Foursquare, Tumblr, Flickr en zelf Instagram. Slim, want zo wil Oggl geen diensten vervangen, maar juist smaakvol aanvullen op wat er al is. Wil je alleen de mooiste foto’s zien, open je Oggl. Dat is het idee.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Foto’s maken met Oggl is leuk. Naast dat je een stel standaard filters live kunt bekijken voordat je afdrukt, kun je ook zelf filters maken. Dat doe je à la Hipstamatic door verschillende lenzen en fotorolletjes te combineren. Door de hulplijnen in beeld is het makkelijker foto’s mooi uit te lijnen.

Oggl

Hipstamatic, LLC

5 (7 reviews)
Gratis via App Store
Oggl
Oggl
Oggl
Oggl
Oggl
Oggl
Oggl
Oggl
Oggl
Oggl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.