Offline YouTube video’s bekijken met TubePlayer

Redactie
24 oktober 2012, 20:38
1 min leestijd
Offline YouTube video’s bekijken met TubePlayer

In iOS 6 er geen standaard YouTube-applicatie meer te vinden. Verschillende ontwikkelaars hebben hun best gedaan om vergelijkbare apps te maken. De makers TubePlayer wilde meer, en dat is gelukt: vanaf nu is het ook mogelijk om video’s offline op je iPhone te bekijken.

Nummer 1 in de App Store

Heel even is het TubePlayer gelukt om op de eerste plaats in de App Store te komen, de nieuwe applicatie is in korte tijd zeer populair geworden bij het Nederlandse publiek. Er is zowel een gratis als een betaalde versie van de app te downloaden.

TubePlayer

TubePlayer is overzichtelijk en strak opgebouwd, de interface werkt makkelijk door gebruik van tabbladen. De applicatie ondersteunt wel AirPlay maar stopt het afspelen van geluid wanneer de video wordt weggedrukt.

Lees verder na de advertentie.

Rechts bovenin bevindt zich een cache-knop, door deze knop kan de gebruiker video’s opslaan. De video wordt opgeslagen onder ‘Local’ en is vervolgens zonder internetverbinding terug te kijken.

In de gratis versie zijn er maar een beperkt aantal video’s op te slaan en zit er een reclamebalk onderin de applicatie. Bij de betaalde versie is het aantal video’s die de gebruiker op kan slaan onbeperkt en is er nergens in de applicatie reclame te bekennen.

TubePlayer is te downloaden in de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's