Officiële Space Invaders nu in de App Store
Redactie

Het lijkt wel alsof alle ontwikkelaars eindelijk inzien dat ze hun klassieke spel ook naar de iPhone kunnen brengen, want vandaag is er weer een echte klassieker verschenen. Na Pac-Man, waar we vorige week een bericht over schreven, is nu Space Invaders in de App Store verschenen.


<br />In dit simpele spel is het de bedoeling dat je buitenaardse wezens kapot schiet voordat ze jou raken. Je doet dit door, net als bij Pac-Man, de controllers te gebruiken die aan de onderkant van je scherm staan afgebeeld.

Conclusie

Mijn conclusie over deze retro-game is het zelfde als dat ik schreef bij Pac-Man schreef. Het is een erg leuke game die mij terug laat denken aan de goede oude tijd. Vroeger speelde ik dit ook altijd al op de computer, en zelfs even op de Commodor. Het is mooi dat de ontwikkelaar de echte controllers hierbij heeft afgebeeld, en niet gebruikt maakt van één of andere moderne techniek.

De prijs is wel iets aan de hoge kant, 3,99 namelijk, maar dat had ik er wel voor over. Je kan Space Invaders nu vinden in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.