Officiële Flickr applicatie in de app store

Flickr is een dienst waarmee je foto’s kan delen, maar dan met vele extra functies. Met Flickr kan je bijvoorbeeld je ook aanmelden voor een groep en reageren op andermans foto’s. In de app store zijn al diverse Flickr applicaties te downloaden, maar deze waren niet officieel. Nu is er in de (Amerikaanse) app store een officiële app te downloaden van Flickr.

De applicatie heeft een mooi uiterlijk en werkt goed. Met de applicatie kan je uiteraard foto’s uploaden naar je profiel en foto’s bekijken van je contacten op Flickr.

Deze applicatie is heel handig voor mensen die Flickr gebruiken en ook foto’s willen uploaden vanaf hun iPhone. Wel heb je voor deze applicatie een Amerikaans account nodig, voor de personen met een NL account is het hopen dat deze app ook in de Nederlandse app store komt!

Afbeelding Flickr iPhone

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Info
iTunes: klik
Prijs: Gratis

afbeelding via Cnet

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.