Officiële applicatie van Flickr nu in de App Store

De officiële applicatie van Flickr is vanaf vandaag ook in de Nederlandse App Store te vinden. De applicatie is al geruime tijd te downloaden via de Amerikaanse App Store, maar de meeste gebruikers in Nederland hebben geen Amerikaans iTunes-account. De applicatie maakt het mogelijk om snel foto’s naar je Flickr-account te uploaden.

De applicatie werkt erg prettig. Nadat je de applicatie hebt gestart zie je meteen een slide-show van willekeurige foto’s die de wereld op Flickr heeft gezet. Als je zelf foto’s wilt uploaden moet je één keer je gegevens invoeren in de applicatie en de applicatie machtigen. Het uploaden van de foto’s gaat zeer snel en simpel.

De applicatie is niet onopgemerkt gebleven. In de eerste versie stuurde de populaire applicatie geen camera-gegevens mee, waardoor het iPhone-gebruik volgens de grafieken van Flickr erg was afgenomen. Hierdoor werd duidelijk dat de applicatie van Flickr al erg populair was, want na een update van de applicatie steeg de grafiek weer.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De applicatie van Flickr is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.