Officiële La Vuelta 2012 app beschikbaar voor iPhone
Redactie

Liefhebbers van wielrennen kunnen op hun iPhone nu de officiële La Vuelta 2012 app downloaden. De wielerronde van Spanje is op zaterdag 18 augustus van start gegaan en duurt nog tot en met 9 september. Er is een gratis lite versie beschikbaar en een betaalde variant.

La Vuelta

Na de Tour de France is het weer tijd voor andere grote wielerrondes. Speciaal voor de Ronde van Spanje heeft ontwikkelaar Unipublic een officiële applicatie uitgebracht. Overigens is het ook de enige uitgebreide applicatie waarin de Ronde van Spanje centraal staat. De informatie in de app met het laatste nieuws en informatie over de dagelijkse etappes is in het Engels beschikbaar. Naast nieuwtjes vind je ook alles terug over de tijden van individuele renners, punten en de stand van renners in het klassement.

Nieuwsberichten

Bij het gebruik van de app La Vuelta 2012 kun je meteen de nieuwsberichten over de wielerronde bekijken. Met de horizontaal te vegen balk heb je gelijk toegang tot het laatste nieuws. De berichten openen zich trouwens op de website van CyclingNews. Onder de veegbalk zie je een knop met informatie over de etappe van de betreffende dag. Ook zie wie er van de renners in welke trui rijdt en welk team het hoogst in het klassement staat. Per renner of team heb je via het tabblad Riders de mogelijkheid om meer informatie te vinden.

Wil je via pushberichten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en over tracking via GPS beschikken, dan kies je voor de betaalde versie. De app download je dan op je iPhone voor een bedrag van 0,79 euro.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.